Despre noi

         SC QUADRAT  IMPEX SRL a fost infiintata in 1992 .

         Inca de la inceput firma a desfasurat activitati de import de ingrediente pentru industria alimentara, distributie in tara a acestora. Clientii nostri sunt in special cei din industria de preparare a carnii.

          Compania este  recunoscuta pe plan national pentru promptitudinea si amabilitatea personalului.

             Firma QUADRAT IMPEX  S.R.L are o echipa de angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de condimente pentru industria carnii, aditivi alimentari, membrane, asigurand know-how-ul necesar implementarii acestora in productia curenta. Avem o experienta indelungata pe piata  din Romania 
             Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. QUADRAT IMPEX  S.R.L se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. 

           Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit, si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse, si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente.